Dankzij onze jarenlange ervaring in de automobiel wereld, kunnen wij met trots zeggen dat wij verstand hebben van auto's. U kunt bij ons langs komen en het gesprek met ons aangaan. Aan de hand van ons gesprek kunnen wij u een voorstel doen of u een auto laten zien waarvan wij denken dat deze bij uw wensen en leefsituatie past.

Als wij deze ideale auto voor u in de showroom hebben staan, dan kunnen wij deze direct laten zien, u mag vrijblijvend een proefrit maken en wij kunnen alles over de auto vertellen. Mocht uw droomwagen niet in de showroom staan, dan kunnen wij een afspraak met u maken dat wij op zoek naar naar uw droomwagen. Wij zullen dan binnen een afgesproken tijd contact met u opnemen. Wij kunnen de auto voor u uit het buitenland importeren, maar ook bij andere handelaren in Nederland vandaan halen zodat Autobedrijf Ambacht uw vertrouwde contactpersoon blijft!

Uw auto wordt altijd keurig afgeleverd. Dit houdt in dat de auto van binnen en van buiten gepoetst zal zijn. U wordt geïnformeerd over de status van de APK. Als deze binnen een bepaalde verlooptijd is, zullen wij uw auto APK keuren en daarna afleveren. Uiteraard wordt u hierover ook geïnformeerd. Tevens wordt uw auto afgeleverd op goede banden, zijn de vloeistoffen gecheckt om er zeker van te zijn dat u voorlopig er geen omkijken naar heeft.

Wij zijn bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen aan uw droomwagen. Neem vrijblijvend contact met ons op, of kom eens langs in onze showroom. De koffie zal voor u klaar staan!