Onze werkplaats staat voor uitmuntende kwaliteit. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons vakkundig personeel kunt u, uw auto met een gerust hart bij ons achterlaten voor allerlei zaken. Zoals bijvoorbeeld een kleine beurt, grote beurt, APK, aircovulling, nieuwe banden en allerlei soorten reparaties.

Niet duur!

Wij willen graag het autorijden aantrekkelijk en betaalbaar houden. Daarom kunnen wij reparaties en onderhoud aanbieden tegen goede prijzen waardoor u snel en voor weinig geld weer veel plezier kunt hebben van uw auto. Uiteraard gaat dit niet ten koste van de kwaliteit. Wij gebruiken A- Kwaliteit vloeistoffen, apparatuur en gereedschap zodat u snel en veilig weer op weg kunt!

Afspraak maken

U kunt via ons invulformulier een afspraak maken om uw auto te laten repareren of voor onderhoud. Als u in het formulier vermeld waar u voor komt, wat voor auto u heeft en wat de eventuele mankementen zijn, dan kunnen wij ons voorbereiden om de juiste onderdelen (indien nodig) te bestellen. Zo weet u zeker dat wij de onderdelen hebben en dat u snel weer op weg kunt. U kunt een datum opgeven wanneer het u het beste uit komt. Mocht dit voor ons niet uitkomen, dan zullen wij telefonisch contact met u opnemen om een ander moment af te spreken.

Aan de rechterkant van deze pagina ziet u het formulier Afspraak maken. Hier kunt u het formulier invullen. Liever telefonisch? Op de pagina "Contact" staan onze contact gegevens.

Gebruikte banden

Autorijden hoeft niet duur te zijn. Wij hebben een groot assortiment met gebruikte auto banden die nog een extra ronden mee kunnen. Dit zijn vaak Premium merk banden die nog makkelijk duizenden kilometers kunnen afleggen. Vaak zijn dit banden die van lease auto's af komen of van schade auto's waarvan de banden nog goed zijn. Hierdoor kunt u voor een zacht prijsje alsnog een goede set banden onder uw auto krijgen.